Logo

Onderhoud

Wilt u lang profijt hebben van uw cv-installatie dan is jaarlijkse controle en onderhoud aan uw cv-ketel noodzakelijk. Zodoende voorkomt u niet alleen storingen, maar zorgt u ook voor een langere levensduur, zuinig energieverbruik en veiligheid van de installatie.

Bij Gasservice Noord kunt u voor periodiek onderhoud aan uw cv-ketel, WTW-unit en mechanische ventilatie een contract afsluiten. Er zijn 2 abonnementsvormen: Comfort abonnement en Comfort Extra abonnement. Klik hier voor het afsluiten van een onderhoudsabonnement.

Comfort abonnement

Jaarlijks nemen wij contact met u op voor het inplannen van onderhoud. Nadat het onderhoud is uitgevoerd ontvangt u een nota. Naast het onderhoudsabonnement kunnen ook kosten voor het vervangen van materiaal in rekening worden gebracht. Voorrijkosten en arbeidsloon zijn bij het abonnement inbegrepen. Tevens mag u, nadat het onderhoud is uitgevoerd, kosteloos 3x een storing melden, hierbij zullen alleen gebruikte materialen in rekening worden gebracht.

Comfort Extra abonnement

Is uw toestel jonger dan 5 jaar, dan kunt u een Comfort Extra abonnement afsluiten bij Gasservice Noord. Jaarlijks nemen wij contact met u op voor het inplannen van onderhoud, vervolgens ontvangt u hiervoor een nota. Materiaalkosten, voorrijkosten en arbeidsloon zijn bij het abonnement inbegrepen. Tevens mag u, nadat het onderhoud is uitgevoerd, kosteloos 3x een storing melden.

Eenmalig onderhoud

Uiteraard is het ook mogelijk om eenmalig onderhoud uit te laten voeren.

Gasservice Noord

logo
06-30205471
0594-611893

Bennemaheerd 23-A
9821 PT OLDEKERK
KvK. nummer : 02099557
Mail ons
Facebook Twitter